DSC00524.JPG

PROJECTEN

ROFFA TAKKIES

Roffa Takkies is het platform waar wij de verhalen en meningen van Rotterdamse jongeren ophalen en in verschillende formats vertellen, zoals straatinterviews, podcasts, fotoseries en videoportretten 🎥

Het doel is om jongeren samen te brengen, in gesprek te laten gaan en hun stem te laten gelden. We werken met professionele sprekers en video-en fotografen om de jongeren te coachen en te helpen ontwikkelen.

Samen maken, samen groeien!

 
 

_MG_8686.jpg

WIJ-CIRCULAIR

WIJ-CIRCULAIR is een project dat in samenwerking met Rotterdam Circulair is ontstaan. WIJ-CIRCULAIR laat het thema 'circulair' in Rotterdamse wijken landen door de onbewust en bewuste circulaire bewoners aan elkaar te verbinden. 

Rotterdam heeft als ambitie om voor 2030 volledig circulaire te zijn. Het doel van dit project is om hieraan bij te dragen door gedragsverandering te laten plaatsvinden. 

 

Untitled_1.1.4.jpg

ONTWIKKELINGSLIJN

IKBENWIJ inversteert in de groei van jongeren. Hierom hebben wij de 'ontwikkelingslijn' ontworpen. 

De ontwikkelingslijn, van IKBENWIJ, belicht de route en tussenstops die jongeren binnen hun ontwikkelproces maken. Het kent 4 tussenstops die een ieder ergens voor staat. Binnenkort wordt dit visueel toegelicht.

IMG_7570.jpg

BIVRI TAKKIES

Bivri Takkies is het platform waar wij de verhalen en meningen van Beverwaardse jongeren ophalen en in verschillende formats vertellen, zoals straatinterviews, podcasts, fotoseries en videoportretten 🎥

Het doel is om jongeren, uit Beverwaard, samen te brengen, in gesprek te laten gaan en hun stem te laten gelden. We werken met professionele sprekers en video-en fotografen om de jongeren te coachen en te helpen ontwikkelen.

Samen maken, samen groeien!
 

 

 

 


IMG_6563 2.HEIC

SCHOLENPROGRAMMA

IKBENWIJ draagt bij aan de ontwikkeling van de ‘IK’ van scholieren en geven hen tools om hiermee in hun kracht te staan. Hierdoor creëren wij  samen met de docenten een micro ‘WIJ-samenleving’ in de klas .

Het scholenprogramma is ontstaan om scholieren en docenten samen te laten werken aan een verbetering in de klas of school.

932B01FA-C86F-4DBD-9D3A-2E7F31E1E175_1_201_a.jpeg

LIVE ESCAPE

Live Escape is een livestream/show voor jongeren uit Rotterdam-Zuid.

Wij behandelen actuele onderwerpen in een vorm van een quiz. Jongeren gaan de gezonde strijd aan met elkaar voor de titel Quiz-Master van de wijk. Binnenkort zijn wij ook in andere Rotterdamse wijken te vinden.

17955626842502987.jpg