top of page

Wij zijn

Nurse Talking to Patient
LORENZO-BL-5.JPG
Woman on the Pier

Soma Sirini

Initiatiefnemer

Ieder mens is uniek. Die verschillen kleuren juist de samenleving. Gebeurtenissen die elders in de wereld plaatsvinden, hebben ook invloed op ons gedrag hier in Nederland. Dit maakt dat er een kloof ontstaat tussen verschillende bevolkingsgroepen, die lijnrecht tegenover elkaar gaan staan. Op dat moment is er geen ‘WIJ’ maar ‘IK’. Alleen door met elkaar te praten, elkaar te begrijpen en naar elkaar te luisteren kunnen we samen bouwen aan een WIJ-samenleving.

Lorenzo Elstak

Initiatiefnemer

Ik ben Lorenzo Elstak en Ik ben WIJ, omdat ik als jongerenwerker en danser het geluk heb gehad vele verschillende en mooie mensen te ontmoeten. Ten alle tijden probeer ik deze mensen op een positieve manier te beïnvloeden. Ik droom van een harmonieuze samenleving in Nederland die vanuit mijn stad, Rotterdam, gestart is.
Of dit haalbaar is vraag ik mij niet af want ik weet dat het streven ernaar al heel wat kan bewerkstelligen. Dat is wat we doen met “Ik ben Wij” en daar ben ik ontzettend trots op.

Rosanna Mot

Projectteam

Ik ben Rosanna en ik kan mijn hart en ziel kwijt in dit project.
Ik geloof dat iedereen talent heeft en moet doen wat hij of zij graag wil doen. Mijn talent is organiseren, ik ben dan ook de ‘motor’ achter dit project en organiseer me te pletter! Gelukkig hoef ik het niet alleen te doen en werk ik met een fantastisch team… samen kom je verder!

bottom of page